lördag 4 september 2010

Mopeder till salu.

Jag försökte lägga upp en annons på blocket men när jag skulle betala och verifiera så upptäckte jag att min mobil nog är spärrad för betalsamtal, så jag blev tvungen att ringa runt bland bekanta och gulla mig till ett samtal från en vanlig telefon. Sen fick jag bara ha ett fordon per annons. Tjafsigt.
Känner ni någon som behöver en moped? Jag har två.



Jag var inte så förtjust i EU-mopederna när min äldsta dotter skulle ha moped. Femtonåringar som skjutsar varandra i sjutti knyck mellan lastbilarna på E4:an, nja känns inte bra.
Så det blev en tretti moppe. En Piaggio Zip. Kanske inte så smart så här i efterhand, dom flesta vill ju åka fort. Men det fina är ju att man får åka på cykelbanor, och den är billig att försäkra.
Den har tyvärr legat ner ett par gånger så den är lite repig på kåporna, men den går hur bra och billigt som helst.
Jag har annonserat den för 5500:-, få se om nån behöver ett billigt transportmedel till att pendla med.



Min yngre ville inte köra scooter, hon ville ha en DT. Och köpet av den DT:n var jag inte inblandad i.
Den är sliten och ful men den har funkat bra, fast hon har varit tvungen att putta igång den. Jag tror den har varit duktigt trimmad, och nu med orginalcylinder så trilskas den lite.
Den har nu stått i en lagård i ett par år och DT:ar finns det i parti och minut av på blocket, men jag undrar hur många som får det dom begär.
Jag tycker våran är värd 1500:-, för det är en kul stugmoppe, eller så kan nån repa lite och få en riktig just hoj.
Nu ska ju alla ha körkort, även för dessa tretti moppar, så vi får se vad det gör med priserna. Men dom ska bort före vintern.

Superhjältekraft. – Att sälja ped i Skellefteå.

Inga kommentarer: