torsdag 24 mars 2011

Otroligt otrogen.

Var är världen på väg? Sitter och lyssnar med ett halvt öra på debattprogrammet om otrohetssajter.
Den kvinnliga reportern agerade lockbete och skapade en användare. Efter tre minuter började erbjudandena att strömma in, gifta och sammanboende killar hör av sig och vill ha lite spänning i tillvaron, när programmet sändes hade hon över tusen mejl. Otroligt.
I studion sitter som vanligt några pseudokändisar med överskott på åsikter och uttalar sig. Några försvarar dessa sajter med ovanligt krystade förklaringar.
En tjej säger att sajterna är bättre än krogragg, det är liksom mer ordning och reda, och att otrohet drabbar alla förr eller senare, men såklart inte hon och hennes pojkvän. ??? Haltar det argumentet?
Men jag tycker att det är roligast att några sajter har blivit hackade och bilder lagts ut till allmän beskådan. Det är aldrig läge att smyga med hemliga bilder på nätet.
Jag bryr mig egentligen inte så mycket om hur andra lever, men ska man ha ett knull vid sidan om kan man väl vara så vänlig att berätta det för sin partner så att denne också kan ta chansen och berika sitt sexliv, eller hur?
Den som väljer att vara otrogen får väl också acceptera att själv bli bedragen, allt annat är ju dubbelmoral.

Superhjältekraft. – Att vara trogen. (Är faktiskt en superhjältekraft.)

Inga kommentarer: